Etiquetas

viernes, 6 de agosto de 2010

Cupi

Bufff el que hem arribat a viure tu i jo! Jejeje. I no ho hagués dit mai ningú quan ens vam conèixer. No ens suportàvem! Que bo... Però la vida té aquestes coses, i ens ha anat regalant sorpreses. Ens vam fer inseparables. Vam compartir mil experiències. Els nostres “primers” de tot, fotos-excusa de treballs que encara guardem. Postals i trucades. Lobos,nyams-nyams, huntries, Martinis, Sònies. Quin perill juntes!!! Tot va ser molt intens, i alhora molt curt. També va arribar la distància. Deu anys. I de nou, la sorpresa. Estem aquí!!! Que maco posar-nos al dia i repassar les nostres bogeries. Hem canviat, però seguim sent nosaltres, amb altres vides, lluny d’on vam passar moltes farres. I penso, penso, penso, que m’encanta que formis part de la meva vida :) You’re the best, my cupi!

1 comentario:

  1. Ninetaaa!!!! Com dius aquestes coses...ploraré.
    Donc tot gracies a tu, a la teva feina inmaculada de recerca,ho tenies complicat per localitzar-me i zasca! De cop un email!!! Ets la hostia!!! Encara al.lucino ara!!!
    Va ser una etapa... Bufff!!! Quina etapa!!!! Ja,ja,ja pero el millor de tot es que ara en comença una altra on ara sí la podrem compartir sense perdren's la pista.

    Gracies amiga,per tot

    ResponderEliminar