Etiquetas

martes, 3 de mayo de 2011

JNHF

Cap dels dos volia córrer. El camí, de sobte, es feia curt i els semàfors massa verds. Ell la mirava de reüll. Ella no sabia si mirar o si tancar els ulls. Els obria. S'observava reflectits als vidres per on passaven. Una imatge massa tendra. Tancava els ulls i deixava que les mans parlessin. Volia memoritzar les abraçades. Gravar-les no a la memòria, sinó al cos. Que les seves mans poguessin recórrer la forma del seu tors a l'aire per sempre. Els obria i assaboria la sal que li deixava cada llàgrima empesa per l'aire. Els tancava i sentia amb força els batecs d'aquell home. Els obria i mirava enlaire, buscant aquells cartells de pisos que ja no llogarien d'il·lusió. Els tancava i per uns instants se li passava pel cap que si en aquell moment tinguessin un ensurt, un accident, ningú hauria dit que aquells braços acariciant-se eren un comiat. Que aquell amor damunt l'asfalt era ple de dolor. Els obre. Maleïts pensaments que venen i van. Li mira les mans brunes que tant l'han desitjat. Massa manyagues quedaran pendents. Molts besos per fer. Carícies a l'aire, recordant cada racó de la seva pell. Els tanca i recorda tots i cada instant que l'ha fet emocionar. Cada sorpresa, cada mirada, cada pas. Totes les vegades que s'han estimat. I venen mil imatges. I vestits, miralls, fotografies, cançons, converses... Tot. TOT. I recorda quan ella li feu veure que aquell instant dins del cotxe, tot anant on fos, escoltant una cançó qualsevol, raigs de sol entre el trànsit de Barcelona, ella li va dir que aquell moment seria dels importants, dels que es recorden per tota la vida. Els obre, l'abraça amb força i desitja que ell també ho recordi.
I es queda amb les ganes de dir-li que està segura que ell també ha pensat que el cel plorava per ells, enèsima coincidència la d'aquest pensament.

3 comentarios:

  1. Somriu, si el teu cor es trenca, somriu, si et fa mal quan batega, si el cel esta fosc o està trist, ja ho veuràs, si somrius a través del mal, somriu veuràs com demà, el sol vindrà a brillar per tu, per tu,... (Sidonie i Love Of Lesbian), un petó arnald

    ResponderEliminar